Η Κίνα παίζει... πολύ δυνατά για Μπέιλ

Με τις Γιουνάιτεντ και Τότεναμ να βγαίνουν εκτός διεκδίκησης του Γκάρεθ Μπέιλ, φαίνεται πως μόνο οι κινεζικοί σύλλογοι μπορούν να ματσάρουν τις 350,000 λίρες ανά βδομάδα του συμβολαίου του Ουαλού στη Ρεάλ...  



Η Κίνα παίζει... πολύ δυνατά για Μπέιλ

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα μεταξύ Μπέιλ και Ζιντάν είναι εκρηκτικό. Ο Μπάρνετ, μάνταζερ του Ουαλού, αποκάλεσε ντροπιαστική τη συμπεριφορά του Γάλλου, μετά την αναφορά πως η Ρεάλ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπέιλ.

Εν μέσω αυτής της μεγάλης αντιπαράθεσης φαίνεται πως Γιουνάιτεντ και Τότεναμ αποσύρθηκαν από τις συζητήσεις για την μεταγραφή του παίκτη.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει τη δυνατότητα να κάνει και το ταξίδι στην Άπω Ανατολή παίζοντας στην Κίνα.

Ο Μπάρνετ, είχε ταξιδέψει τον Ιούνιο στην χώρα της Ασίας για να κάνει κάποια συμφωνία, με την Σανγκάη Σενχουά να είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενώ οι Τζιανγκσού Σουνίνγκ και Μπειτζίνγκ Γκουάν βολιδοσκοπούν την υπόθεση. Οι 350,000 λίρες ανά βδομάδα στο συμβόλαιο του Ουαλού είναι «αγκάθι» για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με τις κινέζικες να είναι οι μόνες πρόθυμες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Φυσικά, καμία κινεζική ομάδα δεν θέλει να πληρώσει την Ρεάλ για να αγοράσει τον Μπέιλ και στοχεύουν στην ανάγκη των «μερένχες» να ξεφορτωθούν τον παίκτη. Το συμβόλαιο του Ουαλού με την Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και κανείς δεν ξέρει αν μια τέτοια συμφωνία είναι ρεαλιστική.

Θάνος Κονταξής