Ο Κλοπ συνάντησε ξανά τη Ντόρτμουντ και είδε τις αδυναμίες της Λίβερπουλ (vids)

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 3-2 από τη Ντόρτμουντ στο Notre Dame Stadium της Ιντιάνα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να συναντά ξανά παλιούς γνώριμους και να ευχαριστιέται την περίσταση στο εξωαγωνιστικό, αφού, στο χορτάρι είδε αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσει στην ομάδα του.  



Ο Κλοπ συνάντησε ξανά τη Ντόρτμουντ και είδε τις αδυναμίες της Λίβερπουλ (vids)

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υπέστησαν ήττα από τους Βεστφαλούς για το International Champions Cup, σε ένα τρομερά ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις για γκολ και σε αυτό, η αγγλική ομάδα ήταν εκείνη που μάζεψε περισσότερες φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της.

Η πρώτη χτυπητή αδυναμία της Λίβερπουλ εμφανίστηκε μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Πάκο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ, ενώ, στο 35' ήρθε η ισοφάριση από το ωραίο αριστερό τελείωμα του Χάρι Γουίλσον που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχοντας επιστρέψει από τον δανεισμό του στη Ντέρμπι Κάουντι.

Ο Ντελάνεϊ πλασάρε σε κενή εστία από το δεύτερο δοκάρι για να βάλει ξανά μπροστά τους Βεστφαλούς στο 53' και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και τρίτο γκολ από την ομάδα του Φαβρ, με τον Λάρσεν να εκμεταλλεύεται τις φανερές αδυναμίες της Λίβερπουλ στην αντιμετώπιση των κινδύνων για την εστία της, σε αυτό το πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μπρούστερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης