Δυο απορρίψεις μετράει η Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς, λίγο μετά τη φιλική νίκη (1-0) της Λέστερ επί της Σκάνθορπ και τη συμμετοχή του Χάρι Μαγκουάιρ στο ματς, αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει ήδη απορρίψει δυο προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άγγλο αμυντικό!  

Advertisement
Δυο απορρίψεις μετράει η Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ!

Ο διεθνής στόπερ έχει δηλώσει στις «αλεπούδες» πως θέλει πλέον να ξεκινήσει κάτι καινούργιο αποχωρώντας από το κλαμπ το φετινό καλοκαίρι, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην αναμονή, όμως, η Λέστερ δεν «κατεβαίνει» καθόλου στις απαιτήσεις της.

Τα 90 εκατομμύρια λίρες που ζητάει η ομάδα του Μαγκουάιρ θεωρούνται από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ τρομερά υπερβολικό ποσό, όμως δεν αλλάζουν οι αξιώσεις των «αλεπούδων» παρά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Μπρένταν Ρότζερς, αποκάλυψε ότι έχουν ήδη απορριφθεί δυο προτάσεις του συλλόγου του Μάντσεστερ για τον Άγγλο αμυντικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι μεν είναι τεράστιο το κλαμπ που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, αλλά ο Χάρι το μοναδικό που επιδεικνύει είναι τρομερός επαγγελματισμός. Είναι πολύ καλό παιδί και παρά το γεγονός πως διανύει μια δύσκολη κατάσταση, δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα».

Κώστας Ζάλιαρης