Έφτασε στα 72 εκατ. για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει... σαν τρελή τον μέσο της Λάτσιο, προσφέροντας 72 εκατομμύρια λίρες! Πάλι, όμως, το ποσό φαίνεται μικρό σε σχέση με τις απαιτήσεις της ομάδας της Ρώμης... Παράλληλα, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» και για τον Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα.  

Advertisement
Έφτασε στα 72 εκατ. για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η Γιουνάιτεντ!

Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη διαθέσει 68 εκατομμύρια στο φετινό μεταγραφικό παζάρι για ν' αποκτήσει τους Γουάν – Μπισάκα και Ντάνιελ Τζέιμς και θέλει να συνεχίσει τις προσεκτικές κινήσεις, αποφασίζοντας ν' ανέβει οικονομικά εκεί που θεωρεί ότι υπάρχει το μικρότερο ρίσκο για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η αγγλική ομάδα προσφέρει 72 εκατομμύρια λίρες για τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κέντρου. Η Λάτσιο και το μεγάλο αφεντικό της, Κλαούντιο Λοτίτο, αξιώνουν περί τα 90 εκατομμύρια για τον 24χρονο χαφ και αυτό κάνει αντιληπτό πως υπάρχει απόσταση.

Παράλληλα, το κλαμπ από το Μάντσεστερ φαίνεται ότι έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για τον αμυντικό της Φιορεντίνα, Νικόλα Μιλένκοβιτς...

Κώστας Ζάλιαρης