Μπενίτεθ: «Οι διοικούντες δεν είχαν την ίδια φιλοδοξία...» (pic)

Μια απλή υπογραφή σε νέο συμβόλαιο απλά για να πληρώνεται στη Νιούκαστλ δίχως κάποιο φιλόδοξο πρότζεκτ, δεν είχε να πει τίποτα στον Ράφα Μπενίτεθ, όπως εξήγησε στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τους οπαδούς της Νιούκαστλ, εξηγώντας την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την ομάδα...

Advertisement
Μπενίτεθ: «Οι διοικούντες δεν είχαν την ίδια φιλοδοξία...» (pic)

Ο Μπενίτεθ, έπειτα από μια τριετία στις «καρακάξες», αποφασίζοντας να μην υπογράψει νέο συμφωνητικό και να παραμείνει στη θέση του δίχως την παραμικρή ένδειξη αλλαγής της κατάστασης από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Μάικ Άσλεϊ. 

Μερικές μέρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» και πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες αφότου το συμβόλαιο που δέσμευε τις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε, ο Ισπανός κόουτς ανέφερε στην επιστολή του προς τους οπαδούς της Νιούκαστλ: 

«Ήθελα να μείνω, αλλά δεν ήθελα απλά να υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο. Ήθελα να έχουμε ένα πλάνο, ένα πρότζεκτ για το μέλλον, όμως, μου έγινε ξεκάθαρο ότι οι διοικούντες δεν είχαν την ίδια φιλοδοξία με εμένα. Λυπάμαι που φεύγω, αλλά δεν μετανιώνω ούτε στο ελάχιστο για την απόφαση που πήρα να δουλέψω στο Tyneside και για όσα πετύχαμε μαζί.

Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης