Αποκάλυψε Κόβασιτς με απροσεξία η Τσέλσι

Παρουσιάζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της συνέντευξη του Ματέο Κόβασιτς... ως κανονικό μέλος της ομάδας, η Τσέλσι ήταν απρόσεκτη και αποκάλυψε την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κροάτη χαφ, δίχως να έχει ανακοινώσει οτιδήποτε για συμφωνία με τη Ρεάλ και τον ποδοσφαιριστή...

Advertisement
Αποκάλυψε Κόβασιτς με απροσεξία η Τσέλσι

Ο Κόβασιτς, έπειτα από έναν χρόνο που φόρεσε τη φανέλα των «μπλε» ως δανεικός από τους «μερένγκες», αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. 

Βέβαια, από πλευράς Τσέλσι ή Ρεάλ δεν υπήρηξε η παραμικρή αναφορά στο μεταξύ τους deal, πόσω μάλλον να αναφερθούν οι Λονδρέζοι στο συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει ο παίκτης. 

Κι ενώ όλα αυτά έχουν παραμείνει κρυφά, ήρθε η απροσεξία της Τσέλσι να δημοσιεύσει συνέντευξη του Κόβασιτς όπου ο παίκτης μιλούσε ως κανονικό μέλος της ομάδας...

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα παραμείνω στην Τσέλσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, με την εισαγωγή της συνέντευξης να αναφέρει: «Έχοντας εξασφαλίσει τη μόνιμη μετακίνησή του στο Στάμφορντ Μπριτζ έπειτα από την επιτυχημένη θητεία του ως δανεικός, μαθαίνουμε τις πρώτες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις του Ματέο Κόβασιτς...».

Κώστας Ζάλιαρης