Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Γουάν- Μπισάκα!

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Ο Άαρον Γουάν- Μπισάκα είναι και επίσημα από το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Γουάν- Μπισάκα!

Ο 21χρονος αμυντικός αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις των προηγούμενων ημερών, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε με οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν!

«Ο Άαρον είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του μέλλοντος στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτει την σωστή νοοτροπία στη δουλειά του, το ταλέντο και την ποιότητα για να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ακριβώς το στυλ του παίκτη που θέλαμε στην ομάδα», τόνισε αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Γουάν- Μπισάκα από τη μεριά του δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής του: «Το συναίσθημα και η τιμή που νιώθω είναι απίστευτη. Ξέρω καλά ότι λίγοι παίκτες έχουν το προνόμιο να παίζουν στη Γιουνάιτεντ.

Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα. Έχουμε διακοπή λίγες ημέρες μετά τις υποχρεώσεις της εθνικής, όμως περιμένω πως και πως τη μέρα που θα συναντήσω τον νέο μου προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες».

Να σημειωθεί ότι από την όλη ιστορία η Κρίσταλ Πάλας θα βάλει στα ταμεία της περίπου 65εκατ. λίρες.