Θεότρελο παιχνίδι και απογοητευτικός αποκλεισμός για την Αγγλία...

Η Ρουμανία διέλυσε τους Άγγλους στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro U21 και έφτασε στο τελικό 4-2 παρά τις τρομερές προσπάθειες των «τριών λιονταριών» να αντιδράσουν κάθε φορά που δέχονταν γκολ! Όλα τα τέρματα στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, εκτός συνέχειας η ομάδα του Μπόθροϊντ...



Θεότρελο παιχνίδι και απογοητευτικός αποκλεισμός για την Αγγλία...

Απίθανη ήταν η εξέλιξη της αναμέτρησης που βρήκε τους Άγγλους στο φινάλε να μένουν απογοητευμένοι και δακρυσμένοι από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν...

Παρά την υπεροχή της ομάδας του Μπόθροϊντ στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, τα τελευταία 20 λεπτά είχαν να επιδείξουν έξι γκολ και τους Ρουμάνους να πανηγυρίζουν έξαλλα για τη νέα τους επιτυχία στη διοργάνωση. 

Στο 75ο λεπτό ο Κένι ανέτρεψε τον Κόμαν στην περιοχή και ο Πούσκας άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 79' ο Γκρέι με τρομερό δεξί σουτ στην κίνηση. 

Το 2-1 για τους Ρουμάνους έγινε από τον Ιάνις Χάτζι που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τομόρι, τον «άδειασε» και εκτέλεσε τον Ντιν Χέντερσον, ωστόσο, ήρθε και νέα απάντηση από τους Βρετανούς. 

Ο Τάμι Έιμπραχαμ στόπαρε τη μπάλα με το στήθος στην περιοχή και με γυριστό σουτ έκανε το 2-2, για να έρθει η ... απόλυτη κατάρρευση των Άγγλων και η μεγαλειώδης νίκη της Ρουμανίας. 

Ο Κόμαν στο 88' με χαμηλό δεξί σουτ ανάγκασε τον πορτιέρε των «τριών λιονταριών» να κάνει τεράστιο λάθος και να του γλιστρήσει η μπάλα στην κλειστή του γωνία για το 3-2, ενώ, στις καθυστερήσεις, ο ίδιος άνθρωπος που είχε κερδίσει το πέναλτι και είχε πετύχει ήδη ένα γκολ, κοντρόλαρε και εξαπέλυσε μια βολίδα για τα δίχτυα του Χέντερσον γράφοντας το τελικό 4-2. 

Ο Έιμπραχαμ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει ξανά πριν από το τέταρτο γκολ, αλλά νικήθηκε από τον Ράντου σε τετ-α-τετ και εν συνεχεία είδε και μια κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι στην αμέσως επόμενης φάση...

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Αγγλία έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης δίχως να έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό στον όμιλο που συμμετέχουν επίσης οι Γάλλοι και οι Κροάτες. Αντίθετα, οι Ρουμάνοι έχουν το απόλυτο (6) και συνεχίζουν ακάθεκτοι! 

Κώστας Ζάλιαρης