ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ μέχρι το 2024 ο Εντέν Αζάρ! (vid)

Η μεγάλη μεταγραφή είναι πλέον γεγονός! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντέν Αζάρ μέχρι και το 2024, προσφέροντας περισσότερα από 100 εκατομμυρία ευρώ στην Τσέλσι! Αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του τα τελευταία εφτά χρόνια το λονδρέζικο κλαμπ.   



ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ μέχρι το 2024 ο Εντέν Αζάρ! (vid)

Στην Πρέμιερ Λιγκ άφησε το στίγμα του. Στέφθηκε δυο φορές Πρωταθλητής Αγγλίας. Πανηγύρισε δυο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν το μεγάλο αστέρι των «μπλε». Έκανε τους αντιπάλους του να τον... παρακαλάνε να τους δείξει έλεος. Τον σταματούσαν μονάχα με κλωτσιές.

Ο Εντέν Αζάρ έκανε ό,τι μπορούσε για την Τσέλσι και αποχωρεί από αυτή, έχοντας σκοράρει δυο φορές και στον φετινό τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για να χαρίσει ακόμα ένα τρόπαιο προτού κουνήσει μαντήλι. 

Από το βράδυ της Παρασκευής, είναι πλέον κομμάτι του μεγάλου του ποδοσφαιρικού ονείρου. Το βλέπει να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης! 

Οι «μερένγκες» ανακοίνωσαν πως ο Βέλγος σούπερ σταρ ανήκει πλέον σ' εκείνους μέχρι και το 2024, με το ποσό της μεταγραφής να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στο deal. 

Από την Τσέλσι ξεκαθάρισαν με επίσημη δήλωση της άμεσης συνεργάτιδας του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για να του καταστήσουν σαφές πως ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του να κλείσει τον μπλε κύκλο και να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Η παρουσίασή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη, 13/6...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης