Μετάλλιο νικητή και για τον Φάμπρεγας

Όπως ανακοίνωσε η Τσέλσι, ο Σεσκ Φάμπρεγας θα παραλάβει μετάλλιο νικητή για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο από τον Γενάρη με επόμενο σταθμό στη καριέρα του την Γαλλία και την Μονακό.

Advertisement
Μετάλλιο νικητή και για τον Φάμπρεγας

Ο Ισπανός μέσος παρακολούθησε τον αγγλικό «εμφύλιο» από την θέση του σχολιαστή για χάρη του BT Sport και αναμένεται να παραλάβει μετάλλιο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους «Μπλε» στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές.

Αν και προσκλήθηκε να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου την κατάκτηση του τροπαίου, ο ίδιος αρνήθηκε, μένοντας πιστός στην θέση του ως σχολιαστής αγώνα. Παρ’όλ αυτά, ο 32χρονος Ισπανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε και για τις δύο ομάδες του τελικού στην καριέρα του, μπόρεσε να σηκώσει το κύπελλο εκτός τηλεοπτικού «αέρα» και θα παραλάβει μετάλλιο εντός των επόμενων ημερών.

Αντιθέτως, οι Ρομπ Γκριν και Ντάνι Ντρινκγουότερ, οι οποίοι αποτελούν μέρος του ρόστερ της Τσέλσι, δεν παρέλαβαν μετάλλιο, αφού αμφότεροι δεν είχαν δηλωθεί για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου την φετινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα ο πρώτος, προσπέρασε τον πάγκο με τα μετάλλια και βρέθηκε να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του Μπακού, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Γιάννης Γατσούλης