Οριστικά χωρίς Μχιταριάν στο Μπακού η Άρσεναλ

Οριστικά χωρίς τον Χενρίκ Μχιταριάν θα αγωνιστεί στον τελικό του Europa League κόντρα στην Τσέλσι η Άρσεναλ, με τον Αρμένιο να αποφασίζεται να μην ταξιδέψει στο Μπακού για λόγους ασφαλείας.



Οριστικά χωρίς Μχιταριάν στο Μπακού η Άρσεναλ

Η συνεχιζόμενη κόντρα ανάμεσα σε Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία εμποδίζει τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ να μην ταξιδέψει για δεύτερη φορά με την ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν μετά την απουσία του από μια εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καραμπάκ στις αρχές της σεζόν.

Βεβαίως τώρα διακυβεύεται κάτι πολύ πιο σημαντικό, το τρόπαιο του UEL, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποφάσισε μαζί με τον σύλλογο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της η UEFA και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Αζέρων ανέφεραν σε ξεχωριστές ανακοινώσεις πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή, με την δεύτερη μάλιστα να δηλώνει απογοητευμένη που ο Μχιταριάν θα είναι απών. Φυσικά, ο Αρμένιος στάθηκε στο γεγονός ότι δεν παίζεις κάθε μέρα σε τέτοιους αγώνες, με την δική του απογοήτευση να είναι σαφώς μεγαλύτερη...