Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι!

Με τη μεταβίβαση του φακέλου της Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό όργανο του Club Financial Control Body της UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό ενός έτους από το Τσάμπιονς Λιγκ! «Καμία έκπληξη, δεν έδωσαν βάση στα στοιχεία που τους παραδώσαμε» αναφέρουν από την ομάδα...

Advertisement
Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι!

Η UEFA, ενημέρωσε τον κόσμο αλλά και το κλαμπ του Μάντσεστερ, το πρωί της Πέμπτης, πως πλέον η υπόθεση των «πολιτών» για την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, μεταφέρθηκε από ερευνητικό επίπεδο, στο δικαστικό όργανο του CFCB.

Η επένδυση που φέρεται να έχει γίνει από το μεγάλο αφεντικό των Πρωταθλητών Αγγλίας, Σεΐχη Μανσούρ, στην ομάδα και ο τρόπος με τον οποίο αποφεύχθηκε ο έλεγχος από το Financial Fair Play, παρουσιάζοντας το ποσό ως χορηγία, είναι η αιτία που έχει φέρει πλέον τον σύλλογο ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό ενός έτους από το Τσάμπιονς Λιγκ (πιθανότατα από το καλοκαίρι του 2020).

Οι «πολίτες», από την πλευρά τους, παραμένουν αισιόδοξοι για τη δικαίωσή τους και ανέφεραν πως δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη η απόφαση του επικεφαλής της έρευνας για τους κανονισμούς του Financial Fair Play, Άιβς Λετέρμ. «Έχουμε παραδώσει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που μας δικαιώνουν και σε αυτά δεν έδωσε σημασία ο κ.Λετέρμ...» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου του Μάντσεστερ. 

Κώστας Ζάλιαρης