Κέιχιλ για Σάρι: «Θα έπρεπε να σέβεται εμάς που πήραμε τίτλους με την Τσέλσι»!

Λάβρος ο Γκάρι Κέιχιλ σε συνέντευξη με την οποία ανακοίνωσε το φινάλε της θητείας του στην Τσέλσι έπειτα από εφτά χρόνια και εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο για τον σεβασμό που δεν του επέδειξε ο Μαουρίτσιο Σάρι. «Όταν μένεις εκτός για 8-9 παιχνίδια, τότε θα πρέπει να μαθαίνεις και τον λόγο. Δεν ενημέρωσε ποτέ για τίποτα...» είπε ο Άγγλος αμυντικός. 

Advertisement
Κέιχιλ για Σάρι: «Θα έπρεπε να σέβεται εμάς που πήραμε τίτλους με την Τσέλσι»!

Ο Κέιχιλ, θα έχει να θυμάται πολλά ευχάριστα και πολλούς τίτλους με τη μπλε φανέλα, όμως, όπως ανέφερε και στην «Telegraph», όλες οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες του σταματούν στην περασμένη σεζόν. 

Άλλωστε, φέτος δεν έπαιξε, δεν έμαθε το γιατί, κατάλαβε ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σάρι, αλλά δεν έλαβε ποτέ έναν λόγο για την κατάσταση που βίωνε...

Μάλιστα, τόνισε πως σέβεται άπαντες στον σύλλογο, εκτός από... έναν συγκεκριμένο. Αυτόν που βρίσκεται στον πάγκο αυτή τη στιγμή...

«Έπαιζα κανονικά τις προηγούμενες έξι σεζόν, κατέκτησα τα πάντα με την ομάδα και δεν περίμενα ότι φέτος θα έβλεπα τα ματς από την εξέδρα. Ξέρω πως λειτουργεί ο σύλλογος, έχω καλή σχέση με όλους τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους. Αλλά όταν μένεις έξω για 8-9 παιχνίδια, τότε απαιτείς μια εξήγηση και αυτή δεν μου δόθηκε ποτέ. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κι άλλοι από τους παλιότερους παίκτες που έχουν κατακτήσει τίτλους με την ομάδα και αντιμετωπίζουν περίεργες καταστάσεις. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όσοι έχουμε πετύχει πράγματα για το κλαμπ, αξίζουμε περισσότερο σεβασμό.

Εγώ είμαι περήφανος για όσα κατάφερα, δεν προκάλεσα ποτέ προβλήματα, τρέφω σεβασμό για όλους τους άλλους ανθρώπους του συλλόγου. Πήγα και στο Μουντιάλ και μπορεί να μην έπαιξα, αλλά πραγματικά σέβομαι τον Σάουθγκεϊτ. Είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος. Είμαι έτοιμος να φύγω από την Τσέλσι και το κάνω με ψηλά το κεφάλι. Και για όσους λένε ότι τελειώνει η καριέρα μου, κάνουν λάθος. Θέλω να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για τρία – τέσσερα χρόνια ακόμα».

Κώστας Ζάλιαρης