Σόλσκιερ: «Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ποιοι θέλουν να έρθουν στη Γιουνάιτεντ»!

Αντίθετος με την άποψη πολλών, ότι δηλαδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να χάνει τη λάμψη του παρελθόντος και να προσελκύει τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής της ομάδας, μάλιστα, ανέφερε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή υπάρχουν ακόμη top class παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο «Ολντ Τράφορντ»!  



Σόλσκιερ: «Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ποιοι θέλουν να έρθουν στη Γιουνάιτεντ»!
«Μπορεί να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη περίοδο, μπορεί και όχι. Θα εκπλαγείται εάν μάθετε πόσοι μάνατζερ μας προσεγγίζουν και μας λένε ότι οι πελάτες τους θα ήθελαν πολύ να αγωνιστούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι αυτό το δέλεαρ της ομάδας που τους τραβάει! Ξέρουν ότι η Γιουνάιτεντ έχει προοπτικές, και ως μέγεθος ομάδας, να επανέλθει στις καλές της μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός και συνέχισε:
 
«Ναι, περνάμε δύσκολα αυτή τη στιγμή. Πέρασαν ορισμένες περίοδοι που δεν φτάσαμε στα επίπεδα που θέλαμε και περιμέναμε. Είναι στο χέρι μας όμως να το αλλάξουμε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει εάν δεν περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες, ωστόσο, συνεχίζουν να θέλουν να έρθουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα εκπλαγείτε εάν μάθετε τα ονόματά τους»!