Ο Ράμσεϊ πιθανότατα έπαιξε για τελευταία φορά με την ¶ρσεναλ...

Το ερώτημα αν η ευρωπαϊκή ρεβάνς με τη Νάπολι ήταν το τελευταίο ματς του Ράμσεϊ με τη φανέλα της ¶ρσεναλ έπειτα από 11 χρόνια, δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε ο προπονητής των κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι...  



Ο Ράμσεϊ πιθανότατα έπαιξε για τελευταία φορά με την ¶ρσεναλ...

Ανησυχία επικρατεί στους Λονδρέζους παρά την εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Μόλις στο 34ο λεπτό του επαναληπτικού προημιτελικού στο «Σαν Πάολο», ο Ράμσεϊ ένιωσε ένα «τσίμπημα» στον μυ του δεξιού του ποδιού και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Συνήθως, ο μέσος χρόνος αποκατάστασης σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι 4-6 εβδομάδες και με πέντε ματς για το πρωτάθλημα και τους δυο ημιτελικούς να απομένουν στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Ουαλός θα δώσει αγώνα δρόμου για να μην λήξει τόσο άδοξα η θητεία του στο Λονδίνο.

Ο Ουνάι Έμερι σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν προλαβαίνει να αγωνιστεί ξανά με τα κόκκινα χρώματα ο «κλεισμένος» από την Γιουβέντους, ποδοσφαιριστής, απάντησε:

«Δεν ξέρω ακόμα. Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός. Φυσιολογικά θα παραμείνει κάποιες εβδομάδες εκτός ομάδας. Είναι κρίμα καθώς βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δούλευε σκληρά, αλλά έχουμε και άλλους παίχτες που περιμένουν την ευκαιρία τους».

Τόσο η ¶ρσεναλ όσο και ο ίδιος ο παίκτης περιμένουν σήμερα να μάθουν την σοβαρότητα του τραυματισμού, με τον ίδιο να θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο Έμιρεϊτς, έχοντας μια παρακαταθήκη 260 συμμετοχών και 40 γκολ στο Λονδίνο.

Χρήστος Κατριμουστάκης