Με Αλέξις (;) για το «θαύμα» ο Σόλσκιερ!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αυριανή (16/4) ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».



Με Αλέξις (;) για το «θαύμα» ο Σόλσκιερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον αγώνα του «Ολντ Τράφορντ» και ο Νορβηγός κόουτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δείχνει να έχει επανέλθει έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Όλα τα λεφτά το σχόλιό του για το ιστορικό γκολ που πέτυχε στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου πριν από 20 χρόνια, χαρίζοντας στους «κόκκινους διαβόλους» το τρεμπλ του 1999! Θα καταφέρει αύριο στο ίδιο γήπεδο να γίνει πρωταγωνιστής ενός ακόμη «θαύματος», δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Πολλοί με έχουν συγχαρεί για το γκολ στον τελικό του ’99! Οι περισσότεροι λένε πως πρόκειται για την κορυφαία στιγμή της ζωής μου αλλά μην το πείτε αυτό στη γυναίκα μου. Δεν θα της αρέσει ιδιαίτερα...» ενώ συνέχισε αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι...

«Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά οι... διαταραχές στο στομάχι πριν από ένα τέτοιο ματς μπορεί να με οδηγήσουν σε αλλαγή πλάνων. Κάτι τέτοιο μου συνέβη και στο Παρίσι. Όταν μπήκα για την αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο άλλαξα τα σχέδια που είχα καταστρώσει το πρωί»

 «Για τον Αλέξις θα είναι ένα ιδιαίτερο βράδυ, αφού πρόκειται για ένα ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του. Πιστεύω πως έχει να επιδείξει πράγματα. Η σεζόν δεν έχει κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο για αυτόν αλλά είναι στο χέρι του να προσπαθήσει για ένα όμορφο φινάλε» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής