Συγκλονιστικός Ντίνεϊ: «Μην πιστεύετε στο Instagram, η ζωή είναι δύσκολη, κάνω συνέχεια λάθη...» (vid)

Τα συναισθήματα της στιγμής λίγο μετά την πρόκριση της Γουότφορντ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας συνεπήραν τον Τρόι Ντίνεϊ, ο οποίος μίλησε για τις εποχές που πλήρωνε για να παίζει ποδόσφαιρο, ανέφερε πως η ζωή δεν είναι τόσο εύκολη όσο μπορεί να φαίνεται στο... Instagram οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, ενώ, ανέφερε πως κι εκείνος κάνει συνέχεια λάθη, αλλά προσπαθεί να μένει πιστός προς τον εαυτό του...

Advertisement
Συγκλονιστικός Ντίνεϊ: «Μην πιστεύετε στο Instagram, η ζωή είναι δύσκολη, κάνω συνέχεια λάθη...» (vid)

«Θα ήθελα να μιλήσω για την οικογένειά μου. Όλοι μιλούν για την εποχή που ήμουν στη φυλακή, όμως από μικρός, έβλεπα τον αδερφό μου που προσπαθούσε να γίνει ποδοσφαιριστής κι εγώ τον στήριζα πάντα. Πέρασα πολλά για να φτάσω εδώ. Προσπαθούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου στο τέλος... Πριν από 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω ποδόσφαιρο και τώρα είμαι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι ξέρουν ότι είμαι σκληρός τύπος, αλλά πάντα υπάρχουν αυτές οι στιγμές που σε κατακλύζει το συναίσθημα. Ήταν ιδιαίτερη και η στιγμή με τη μητέρα μου που ήταν στην εξέδρα...» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να το πάμε στο παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τη ζωή... Πάντα θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Μη πιστεύετε στο Instagram όταν ο κόσμος δείχνει ότι είναι στα καλύτερά του. Όλοι έχουν προβλήματα, όλοι έχουν φόρους να πληρώσουν, όλοι έχουν χτυποκάρδια... Ακόμα κι εγώ κάνω λάθη καθημερινά. Το θέμα είναι να παραμείνει πιστός και αληθινός στον εαυτό σου, να συνεχίσεις στην τροχιά σου και τότε όλα θα είναι καλά. Αυτό κάνω κι εγώ... Προσπαθώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε φορά... Γι' αυτό η πρόκριση αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα».

Όσο για τον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε: «Είναι η στιγμή μας, δεν σκεφτόμαστε ούτε τη Σίτι, ούτε κανέναν. Είναι για τον κόσμο, για ανθρώπους όπως εγώ που ήμουν εδώ στην ομάδα ακόμα και τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Κανείς δεν μπορεί να μας πει πως θα νιώσουμε. Θα καθίσουμε, θα αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει, θα καταλάβουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και θα πούμε ότι το αξίζουμε αυτό που ζούμε».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης