H Νιούκαστλ θα… απαντήσει

Λίγα ματς σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με ξεκάθαρες επιλογές. Η Νιούκαστλ υποδέχεται, έπειτα από δύο σερί εκτός έδρας, την Κρίσταλ Πάλας στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κι θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή στις νίκες.  



H Νιούκαστλ θα… απαντήσει

Οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει το… ξεπέταγμα που περιμέναμε φέτος και έως τώρα μοιάζουν ασφαλείς. Έπειτα από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, η Νιούκαστλ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το μεγάλο της όπλο, το γήπεδό της, για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Για την Κρίσταλ Πάλας τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά το τελευταίο διάστημα και υπάρχει έντονος προβληματισμός. Πάμε λοιπόν με τον άσο του 2.55 στο pamestoixima.gr.

To πιο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης είναι το Μπόρνμουθ- Μπέρνλι με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεδομένα, λοιπόν, θα επιτεθούν για τη νίκη, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν οι γηπεδούχοι που αποδεδειγμένα βγάζουν φάσεις στα παιχνίδια τους – ιδίως στα εντός έδρας. Το Over 2.5 στο 1.80 είναι τίμιο και θα το πάρουμε από το pamestoixima.gr.

Τέλος η ουραγός και τραγική Χάντερσφιλντ υποδέχεται τη Λέστερ. Εκ πρώτης όψεως το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που ενισχύεται και από την περίφημη φόρμα των «αλεπούδων», όμως είναι χαμηλό και δεν θα το προτιμήσουμε. ΑντΆ αυτού θα επιλέξουμε και εδώ το Over 2.5 με απόδοση 1.95 από το pamestoixina.gr.

Συνοπτικά:

Nιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 1   2.55

Μπόρνμουθ- Μπέρνλι Over 2.5   1.80

Χάντερσφιλντ- Λέστερ Over 2.5   1.95