Στήριξε τον Αρναούτοβιτς ο Πελεγκρίνι

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να στηρίξει τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, μετά τον τσακωμό του με τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ, κατέβαλλε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.  



Στήριξε τον Αρναούτοβιτς ο Πελεγκρίνι

Ο προπονητής των «σφυριών» ξεκαθάρισε πως ο Αυστριακός επιθετικός δεν ψάχνεται πλέον να φύγει από την ομάδα και ότι το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να νιώσει ξανά καλοδεχούμενος!

Θυμίζουμε ότι η σχέση των οπαδών με τον Αρναούτοβιτς… ταράχθηκε λόγω των τάσεων φυγής που επέδειξε ο παίκτης τον Ιανουάριο. Έκτοτε δεν έχει επανέλθει στα καλά αγωνιστικά του επίπεδα και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Έβερτον οι φίλοι της Γουέστ Χαμ εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση κατά την αντικατάστασή του.

«Νομίζω πως κανείς δεν είναι χαρούμενος. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι, ο Μάρκο το ίδιο. Συμβαίνει όμως σε όλους τους παίκτες να υπάρχει μια περίοδος που δεν είναι καλοί. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται στήριξη. Ο Μάρκο θέλει να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα μας. Το ενδιαφέρον από την Κίνα τελείωσε. Όλοι θεωρούμε ότι είναι ευτυχισμένος εδώ. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά τον στηρίζουμε», τα λόγια του Χιλιανού τεχνικού.