Εκνευρισμός στη Σίτι για τις δηλώσεις Χένες σχετικά με μεταγραφές και... πετρέλαια!

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ούλι Χένες σχετικά με τον τρόπο που οι «πολίτες» ξοδεύουν εκατομμύρια για μεταγραφές χωρίς να... ματώνει η τσέπη τους!



Εκνευρισμός στη Σίτι για τις δηλώσεις Χένες σχετικά με μεταγραφές και... πετρέλαια!

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε πως έχει μιλήσει για το θέμα με τον φίλο του και πρώην τεχνικό των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως ο νυν προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας εισηγείται τις μεταγραφές που θέλει μοντάροντας απλά κάποια βίντεο...

Με τον ίδιο βαθμό ευκολίας η διοίκηση των «citizens» εγκρίνει και πραγματοποιεί την ευχή του Καταλανού τεχνικού, κλείνοντας ταυτόχρονα τις οικονομικές «τρύπες» που ανοίγονται με προσωρινή αύξηση της τιμής του πετρελαίου που οι διοικούντες τη Σίτι διαχειρίζονται μέσω των εταιριών τους.

Τα λόγια του Χένες στην «Mirror»:

«Ο φίλος μου ο Πεπ μου εκμυστηρεύτηκε πως ακριβώς πραγματοποιείται μια μεταγραφή της τάξεως των 100 εκ. Ο ίδιος μοντάρει κάποια βίντεο του ποδοσφαιριστή που επιθυμεί και τα παρουσιάζει στον Σεΐχη.  Εκείνος πραγματοποιεί τη μεταγραφή και την επόμενη μέρα ανεβάζει την τιμή του πετρελαίου για να ανακτήσει το ποσό που δαπανήθηκε...»

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα του Μέσου που φιλοξένησε τα λεγόμενα του Χένες, η διοίκηση των «citizens» έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις εν λόγω δηλώσεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά αν ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών Γερμανίας δεν ανακαλέσει άμεσα...

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Σίτι ουδέποτε απέκτησε ποδοσφαιριστή με το ποσό των 100 εκ. επί ημερών Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού οι πιο ακριβές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν από το 2016 και έπειτα είναι αυτές των Ριάντ Μαχρέζ (68 εκ.-Λέστερ) και Εμερίκ Λαπόρτ (65 εκ. – Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Γιάννης Τζιουμακλής