Κρούση της Άρσεναλ για Ισμαΐλα Σαρ

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της Ρεν, Ισμαΐλα Σαρ, έπειτα από την εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος της μεταξύ τους μονομαχίας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Κρούση της Άρσεναλ για Ισμαΐλα Σαρ

Σύμφωνα με το Goal France, οι «Κανονιέρηδες» έχουν ήδη κάνει κρούση για να αποκτήσουν τον Σενεγαλέζο διεθνή, ο οποίος από το καλοκαίρι είχε κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 21χρονος επιθετικός τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στο πρώτο ματς της Ρεν με τους Λονδρέζους, αφού αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για τα καρέ της Άρσεναλ. Μάλιστα, εκείνος ήταν που ανάγκασε τον Παπασταθόπουλο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρήσει ο Έλληνας στόπερ από το ματς στην βαριά ήττα της Άρσεναλ με 3-1 στην Γαλλία.

Ο ταχύτατος Σενεγαλέζος βρίσκεται στο ραντάρ των «Κανονιέρηδων» αρκετούς μήνες τώρα, αφού είχε χαρακτηριστεί ως πιθανός μεταγραφικός στόχος από τον πρώην υπεύθυνο για μεταγραφές της Άρσεναλ, Σβεν Μίσλινταντ.

Να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος άσος, έχει πετύχει δέκα γκολ σε 37 εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεν φέτος, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων τερμάτων που πέτυχε στο Γιουρόπα Λιγκ, πριν η Ρεν αποκλειστεί με 3-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Γιάννης Γατσούλης