Απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι πληρώνει πολύ ακριβά την παραβίαση κανονισμών στην ενσωμάτων ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομών της και τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο περιόδους! Θα μπορεί κανονικά να πουλήσει, δεν θα μπορεί να πάρει παίκτες ο λονδρέζικος σύλλογος! 



Απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους στην Τσέλσι!

Πολύ πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για την Τσέλσι εν μέσω μιας ήδη προβληματικής κατάστασης που φαίνεται ότι επικρατεί.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε για ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 18 ετών στα τμήματα υποδομής του λονδρέζικου συλλόγου, αποφάσισε να επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τις δύο επόμενες περιόδους στους «μπλε»!

Μάλιστα, φαίνεται πως οι περιπτώσεις παραβίασης κανονισμών φτάνουν στις 29 (!), με την Τσέλσι πλέον να βρίσκεται... στα σχοινιά αναφορικά με τον άνθρωπο που θα βρεθεί στον πάγκο στο άμεσο μέλλον εφόσον παρθεί η απόφαση για απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ, ορθάνοιχτο παραμένει και το θέμα του Εντέν Αζάρ!

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 460.000 λιρών στην ομάδα, στην οποία δόθηκε και διορία έξι μηνών να διευθετήσουν κάπως την κατάσταση που επικρατεί στις ακαδημίες της.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως και το 2009 είχε τιμωρηθεί με αντίστοιχη ποινή η Τσέλσι για την υπόθεση του νεαρού, τότε, Γκαέλ Κακουτά και τον τρόπο με τον οποίο είχε μετακομίσει από τη Λανς στην Αγγλία, το 2007...

Κώστας Ζάλιαρης