Σάντσο: «Για αυτό επέλεξα την Ντόρτμουντ…»

Στο γεγονός ότι η Ντόρτμουντ δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν την αξία τους, αλλά και να εδραιωθούν στην ενδεκάδα της, απέδωσε ο Τζέιντον Σάντσο την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να δοκιμάσει την τύχη του στη Γερμανία!  

Advertisement
Σάντσο: «Για αυτό επέλεξα την Ντόρτμουντ…»

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βγάζει μάτια στη Βεστφαλία, μίλησε στο «Four Four Two» και αποκάλυψε το… παρασκήνιο πίσω από αυτή του την απόφαση.

«Γιατί στην Ντόρτμουντ; Το λέει μόνο του- δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ευχαριστούμε αυτή την ομάδα! Είναι πρωτάκουστο για έναν σύλλογο να μαζεύει 80.000 οπαδούς σε κάθε εντός έδρας αγώνα του και παράλληλα να δείχνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά.

Ήταν τρελό πόσες ομάδες με ήθελαν. Αυτό έδειχνε πόσο καλά τα πήγαινα, όμως ανέκαθεν ένιωθα πως η Ντόρτμουντ ήταν ο καλύτερος προορισμός για εμένα. Σαφώς και το ρίσκο που πήρα ήταν μεγάλο. Δεν είχα εγγυήσεις ότι θα έπαιζα. Έπρεπε να αποδεικνύω ότι ήμουν αρκετά καλός για να μπω στην ομάδα. Ορισμένοι δεν ήταν σίγουροι ότι έκανα καλά, όμως εγώ ένιωθα ότι ήταν το κατάλληλο κλαμπ για εμένα», τα λόγια του.