Άνετα η Σίτι, τη γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς…

Στον πέμπτο γύρο του FA Cup προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με σκορ 5-0 της Μπέρνλι στο «Έτιχαντ». Ισοπαλία (2-2) στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σριούσμπερι απέσπασε η Γουλβς, η οποία θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην έδρα της (5/2). Αναλυτικά τα αποτελέσματα των οκτώ απογευματινών αναμετρήσεων.



Άνετα η Σίτι, τη γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς…

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στο συγκρότημα του Σον Ντάις, αφού τα γκολ των Γκάμπριελ Ζέσους (23’),  Μπερνάρντο Σίλβα (53’), Ντε Μπρόινε (61’), Λονγκ (73’ αυτογκόλ) και Αγουέρο (85’) φρόντισαν για ένα εύκολο απόγευμα. Οκτώ τέρματα μέσα στο 2019 μετρά πλέον ο Ζέσους, δέκα γκολ με σουτ εκτός περιοχής ο Ντε Μπρόινε από τις αρχές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκριση με σκορ 2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ σημείωσε η Γουότφορντ με τα «χτυπήματα» των  Γκρέι (61’) και Σαξές (90’) να μένουν... αναπάντητα από τις «καρακάξες». Στον επόμενο γύρο και οι Ντόνκαστερ - Σουόνσι, οι οποίες επικράτησαν εντός έδρας των Όλνταμ (2-1) και Τζίλιγχαμ (4-1) αντίστοιχα.

Επαναληπτικά ματς που θα διεξαχθούν στις 5 Φεβρουαρίου θα χρειαστούν τα ζευγάρια που δεν έβγαλαν νικητή στις σημερινές αναμετρήσεις. Ένα από αυτά και το Σριούσμπερι-Γουλβς (2-2), με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 με τα τέρματα των Χιμένες (75’) και Ντόχερτι (90+3’)!

Αναλυτικά τα απογευματινά αποτελέσματα για τον 4ο γύρο του FA Cup:

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι

5-0

Μίντλεσμπρο-Νιούπορτ

1-1

Μπράιτον-Γουέστ Μπρομ

0-0

Νιούκαστλ-Γουότφορντ

0-2

Ντόνκαστερ-Όλνταμ

2-1

Πόρτσμουθ-ΚΠΡ

1-1

Σουόνσι-Τζίλιγχαμ

4-1

Σριούσμπερι-Γουλβς

2-2

 

Γιάννης Τζιουμακλής