Επίσημα τέλος ο Ανρί, επέστρεψε ο Ζαρντίμ!

Ο Τιερί Ανρί απομακρύνθηκε κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Μονακό έπειτα από μόλις 3,5 μήνες θητείας και 20 παιχνίδια, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να επιστρατεύεται και να δέχεται να επιστρέψει για να σώσει τους Μονεγάσκους!  

Advertisement
Επίσημα τέλος ο Ανρί, επέστρεψε ο Ζαρντίμ!

Η πρώτη απόπειρα του Τιερί Ανρί να βρεθεί σε πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, μετά τη θητεία του στο επιτελείο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική ομάδα του Βελγίου, ήταν αποτυχημένη.

Παρά το γεγονός πως ο Ανρί δούλεψε με το συναίσθημα, αφού υπηρέτησε την πρώτη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, δεν κατάφερε ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και η Μονακό δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας του Championnat.

Το βράδυ της Παρασκευής απομακρύνθηκε κι επίσημα, έχοντας απαλλαγεί από τα καθήκοντά του το απόγευμα της Πέμπτης και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ευχαρίστησε άπαντες στη Μονακό για την ευκαιρία που του δόθηκε και εξέφρασε την πίστη του για διόρθωση των κακώς κειμένων από τον Ζαρντίμ που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Πριγκηπάτου.

Κώστας Ζάλιαρης