Ο Σόλσκιερ είναι ευτυχισμένος κάθε πρωί που ξυπνάει... (vid)

Θα μπορούσε ένα από τα μεγαλύτερα συστατικά της επιτυχίας του. Ή τουλάχιστον του εκπληκτικού σερί των 6 νικηφόρων αγώνων από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δηλώνει ευτυχισμένος που ξυπνάει κάθε πρωί και ξέρει ότι θα δουλέψει στους «κόκκινους διαβόλους»...  



Ο Σόλσκιερ είναι ευτυχισμένος κάθε πρωί που ξυπνάει... (vid)

Στην πατρίδα του, είναι επιτυχημένος προπονητής και στη Μόλντε τον εκτιμούν απεριόριστα.

Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να καθίσει έστω και για λίγους μήνες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο κλαμπ που έχει ανδρωθεί και έχει βιώσει τεράστιες στιγμές, γνώριζε εξ αρχής πόσο μεγάλο βάρος θα έπεφτε στους ώμους του.

Κι όμως, εκείνος αισθάνεται πανάλαφρος, γιατί απλά... είναι ευγνώμων. Ευγνώμων προς την ζωή του και την καριέρα του που επέστρεψε ξανά σε γνώριμα λημέρια. Ευγνώμων που δουλεύει και πάλι στο «Κάρινγκτον» όπου πέρασε πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστές. Ευγνώμων που συναντά ξανά παλιούς φίλους και που θα έχει να θυμάται ότι αποτέλεσε προπονητή της αγαπημένης του ομάδας.

Γι' αυτό και δήλωσε στην πρωινή συνέντευξη Τύπου ότι: «Ανυπομονώ να ξυπνήσω το πρωί για να έρθω να δουλέψω. Αυτό το μέρος είναι λίγο πιο ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα που έχω βρεθεί. Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με τον κόσμο και να βελτιώνω ανθρώπους».

Κι όλα αυτά, με το μόνιμο χαμόγελο που τον συνοδεύει...

Κώστας Ζάλιαρης