Πάει για έναν μήνα εκτός ο Κέιν!

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Χάρι Κέιν στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.  



Πάει για έναν μήνα εκτός ο Κέιν!

Ο 25χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε αξονική τομογραφία για να εκτιμηθεί ο χρόνος παραμονής του εκτός αγωνιστικής δράσης. Το ιατρικό επιτελείο περίμενε τα υποχωρήσει πρώτα το πρήξιμο από το αριστερό του γόνατο, προτού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Το πιθανότερο σενάριο για τον φορ των «σπιρουνιών», είναι να μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου ένα μήνα.

Σε συνδυασμό με την απουσία του Σον, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας για το Ασιατικό Κύπελλο, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα έχει έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» να διαχειριστεί αναφορικά με τις επιλογές του στην επίθεση της Τότεναμ.

Με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ότι δεν πρόκειται να προβεί στη χρησιμοποίηση του Βίνσεντ Γιάνσεν, οι Φερνάντο Γιορέντε και Λούκας Μόουρα φαίνεται να είναι οι μοναδικές επιλογές του 46χρονου στο ρόστερ για την κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Φούλαμ την Κυριακή για την Πρέμιερ Λιγκ, μιας και τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται και εκείνος από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ιωάννης Γατσούλης