Κλοπ: «Μαλ@#&#@ αυτά για τα Χριστούγεννα και τον τίτλο»

Ουδεμία διάθεση είχε ο Γιούργκεν Κλοπ ν' ασχοληθεί με την προϊστορία της Λίβερπουλ και το γεγονός πως την τελευταία δεκαετία όταν βρέθηκε πρώτη τα Χριστούγεννα απέτυχε να κατακτήσει τον τίτλο. «Αν θέλετε εγγυήσεις πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλάξτε άθλημα» είπε!  

Advertisement
Κλοπ: «Μαλ@#&#@ αυτά για τα Χριστούγεννα και τον τίτλο»

Ο κόουτς των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ εμφανίστηκε απόλυτα ρεαλιστής και συγκεντρωμένος σε κάθε διαφορετική υποχρέωση της ομάδας του στη φετινή σεζόν, λέγοντας πως «αν χάσουμε δηλαδή ένα ματς και στις αρχές Ιανουάριο δεν καταφέρουμε να είμαστε πρώτοι, πάει να πει ότι τα κάναμε όλα σκ@%@;».

Μιλώντας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ, ο Κλοπ είπε:

«Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Premier, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν' απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί.

Όλα αυτά για τις ιστορίες που η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και μετά έχανε τον τίτλο την τελευταία δεκαετία είναι μαλ@$%@%&. Δεν σημαίνει τίποτα η ιστορία. Έχουμε άλλη χρονιά, άλλη ομάδα».

Κώστας Ζάλιαρης