Τα έκανε μαντάρα η UEFA με το Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Απροετοίμαστοι πιάστηκαν οι άνθρωποι τις UEFA σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής της ρεβάνς ανάμεσα στην Άρσεναλ και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τη φάση των «32» του Europa League.



Τα έκανε μαντάρα η UEFA με το Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Λίγη ώρα μετά το τέλος της κλήρωσης που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (17/12) στη Νιόν, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των αναμετρήσεων που ανέδειξε η κληρωτίδα. Ο επαναληπτικός των «κανονιέρηδων» με την ΜΠΑΤΕ θα διεξαχθεί στο Έμιρεϊτς και ορίστηκε σε πρώτη φάση για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Λίγο αργότερα όμως το ματς επισπεύτηκε για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου διότι οι περιορισμοί της UEFA δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή δύο παιχνιδιών στην ίδια πόλη το ίδιο βράδυ. Την ημέρα εκείνη λοιπόν φιλοξενεί και η Τσέλσι την Μάλμε στο Λονδίνο για την ίδια διοργάνωση...

Το παιχνίδι των «μπλε» δεν... πειράχτηκε διότι ως Κυπελλούχοι Αγγλίας έχουν προτεραιότητα αλλά μετά από έντονα παράπονα των «gunners» προέκυψε νέο «επεισόδιο» που θέλει τελικά το παιχνίδι να διεξάγεται κανονικά την Πέμπτη (21/2) αλλά σε διαφορετική ώρα από το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Γιάννης Τζιουμακλής