Σακά: «Κατάφεραν να με βάλουν νωρίς για ύπνο οι γονείς μου»! (vid)

Ο Μπουκάγιο Σακά, στην ηλικία των 17 ετών έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της Άρσεναλ κι όχι μόνο αυτό, αλλά έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο όντας βασικός στο ματς με την Καραμπάγκ! «Οι γονείς μου δεν σταματούσαν να χαμογελούν στο σπίτι αλλά κατάφεραν να με βάλουν νωρίς για ύπνο το προηγούμενο βράδυ» είπε ο νεαρός χαφ!  



Σακά: «Κατάφεραν να με βάλουν νωρίς για ύπνο οι γονείς μου»! (vid)

Ο 17χρονος άσος, έχοντας ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων» από την ηλικία των 8 ετών, κατάφερε να πάρει την ευκαιρία του από τον Ουνάι Έμερι και να παίξει σε ολόκληρο το ματς απέναντι στην Καραμπάγκ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Άρσεναλ συνέχισε το αήττητο σερί της φτάνοντας στα 22 παιχνίδια, ο Σακά ήταν εκ των διακριθέντων σε μια αναμέτρηση που για άλλους ήταν απλά αγγαρεία και μετά το φινάλε του αγώνα ανέφερε: «Έπρεπε να παραμείνω συγκεντρωμένος από τη στιγμή που έμαθα ότι θα έπαιζα... Οι γονείς μου στο σπίτι ήταν πολύ χαρούμενοι, δεν σταματούσαν να χαμογελούν, όπως κατάφεραν να με βάλουν νωρίς για ύπνο το βράδυ της Τετάρτης. Σκεφτόμουν όμως συνέχεια πως θα παίξω και σε τι κατάσταση θα είμαι...» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κώστας Ζάλιαρης