Τέτοιο come-back όπως της Τότεναμ, μόνο οι Νιούκαστλ και Άρσεναλ!

Η Τότεναμ έγινε μόλις η 3η ομάδα στην ιστορία της παρουσίας των αγγλικών συλλόγων στο Τσάμπιονς Λιγκ, που παίρνει πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας χάσει στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου!  



Τέτοιο come-back όπως της Τότεναμ, μόνο οι Νιούκαστλ και Άρσεναλ!

Τα «σπιρούνια», αν και είχαν ξεκινήσει πολύ άσχημα με διαδοχικές ήττες από Ίντερ και Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο και το Λονδίνο, κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους στη συνέχεια, είχαν ισοπαλία στο τρίτο ματς στο Αϊντχόφεν και κάπου εκεί όλοι ξέγραψαν την ομάδα του Ποτσετίνο...

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «16» και αυτό είναι κάτι που έχουν πετύχει μονάχα οι Νιούκαστλ και Άρσεναλ στο παρελθόν, από αγγλικής εκπροσώπησης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από ήττες στα δύο πρώτα ματς.

Το είχαν κάνει πρώτες οι «καρακάξες» τη σεζόν 2002-2003 έχοντας μάλιστα τρεις ήττες στα πρώτα ισάριθμα ματς (με Ντιναμό Κιέβου, Φέγενορντ και Γιουβέντους), ενώ, το... κατάφεραν και οι «κανονιέρηδες» την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όταν ξεκίνησαν με ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εντός έδρας κακό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κώστας Ζάλιαρης