Πεπ: «Καμία ανησυχία για αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Σίγουρος πως η παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα επηρεαστεί διόλου, παρά τα όσα λέγονται ή γράφονται για τυχόν οικονομικές παρατυπίες της ομάδας, στα πρότυπα του Financial FairPlay, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Πεπ: «Καμία ανησυχία για αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις των Football Leaks, περί οικονομικών ατασθαλιών που έχει αποκρύψει η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια από την UEFA, ήρθε και η δήλωση-«βόμβα» του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πως ο κίνδυνος της τιμωρίας των «πολιτών» (με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μέλλον) είναι αρκετά πιθανός..

Ο Καταλανός τεχνικός δεν φαίνεται να ανησυχεί πάντως για το αν η ομάδα του θα δώσει το παρόν και την επόμενη σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της UEFA: «Δεν θα τιμωρηθούμε. Αυτή δηλαδή είναι η άποψή μου.

Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο, τον τεχνικό μας διευθυντή, όταν μου εξήγησαν (πώς έχει η κατάσταση) και τους εμπιστεύομαι. Αν συμβεί, επειδή έτσι θα έχει αποφασίσει η UEFA, θα το αποδεχτούμε και θα προχωρήσουμε».

Χρήστος Γραβιάς