Η κλήρωση των προκριματικών ομίλων για το Euro 2020

Ακόμα μια... κούρσα στην οποία ενδεχομένως να μην έχει και αντίπαλο, θα κάνει η εθνική ομάδα της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2020 έπειτα από τις αντιπάλους που προέκυψαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο. Απίστευτες δυσκολίες στο γκρουπ της Βορείου Ιρλανδίας, θέλει μάχη η Σκωτία, υπάρχουν φαβορί στον όμιλο της Ιρλανδίας, με τους φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροάτες, η Ουαλία του Ράιαν Γκιγκς...



Η κλήρωση των προκριματικών ομίλων για το Euro 2020

Τα «τρία λιοντάρια», θα έχουν ούτως ή άλλως την ευκαιρία να περάσουν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (του οποίου αγώνες του 4ου ομίλου, όπως επίσης οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν στο Λονδίνο) μέσα από την τελική φάση του Nations League, δεν έχουν ν' ανησυχούν για τίποτα στο γκρουπ που βρέθηκαν στα προκριματικά της διοργάνωσης του 2020. 

Η Βόρειος Ιρλανδία... την πάτησε πολύ άσχημα με την παρουσία της σε όμιλο όπου συμμετέχουν οι Γερμανία και Ολλανδία που είναι τα μεγάλα φαβορί για να εξασφαλίσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στα τελικά του Euro, απέναντι σε Ελβετούς και Δανούς η Ιρλανδία, ενώ οι Σκωτσέζοι θα πρέπει να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, με όλες τις ομάδες του γκρουπ, πλην φυσικά των... ακαταμάχητων και ανίκητων Βέλγων. 

Η Ουαλία του Ράιαν Γκιγκς θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί και με τους εντυπωσιακούς Κροάτες που δεν κατάφεραν στο τελευταίο ματς του Nations League να νικήσουν την Αγγλία και να περάσουν εκείνοι στα τελικά. 

Αναλυτικά τα γκρουπ των προκριματικών του Euro 2020:

Κώστας Ζάλιαρης