Κλοπ: «Έπεφταν όλη την ώρα κάτω και φαινόμασταν σαν... χασάπηδες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τα έβαλε με την τακτική που επέλεξαν ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες του ώστε να σταματούν συνεχώς το παιχνίδι και να κόβουν τον ρυθμό που προσπαθούσε να βρει η Λίβερπουλ στο «Παρκ ντε Πρενς». «Ήμασταν στην κορυφή του fair play δυο χρόνια και μετά από αυτό το ματς φαινόμαστε σαν χασάπηδες με τόσες κίτρινες κάρτες» είπε ο Γερμανός λίγο μετά την ήττα (2-1) της ομάδας του.  



Κλοπ: «Έπεφταν όλη την ώρα κάτω και φαινόμασταν σαν... χασάπηδες»

Ο «Kloppo» ανέφερε πως πλέον το Άνφιλντ θα πρέπει να κάνει τα... μαγικά του στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στη Νάπολι προκειμένου το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ να βρεθεί στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, θέλησε να σχολιάσει δίχως όμως να πει λόγια που δεν έπρεπε, τη συμπεριφορά των παικτών του Τόμας Τούχελ...

«Ήταν έξυπνο από πλευράς Παρί να παίξει έτσι και ο Νεϊμάρ το έκανε συνεχώς, όμως όλοι έπεφταν πολύ συχνά. Θα μπορούσα να έρθω στη συνέντευξη Τύπου και να σας πω 500.000 πράγματα τα οποία φυσικά δεν θα ήθελα να δω γραμμένα στις εφημερίδες το επόμενο πρωί, οπότε σκεφτείτε τα εσείς, είστε έξυπνοι άνθρωποι... Είναι εύκολο να δεις τον αντίπαλο να παίρνει κίτρινη κάρτα όταν πέφτεις κάτω και σφαδάζεις και σηκώνεσαι αμέσως. Μπορείς να το κάνεις, όμως όλοι το έκαναν όλη την ώρα. Δεν λέω ότι δεν άξιζε τη νίκη η Παρί, ούτε περιμένω βοήθεια από τον διαιτητή, απλά περιμένω να έχει τον έλεγχο σε τέτοιες καταστάσεις...» ήταν τα λόγια του προπονητή της Λίβερπουλ, που αναφέρθηκε και στην ανάγκη η ομάδα του να πάρει αυτό που πρέπει στο ματς με τη Νάπολι:

«Ξέρουμε πως στο Άνφιλντ γίνονται σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές και χρειαζόμαστε μια τέτοια στο τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας 12-13 μέρες μέχρι τότε, αλλά είναι τελικός για εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και θα το κυνηγήσουμε».

Κώστας Ζάλιαρης