Ήρθε η ανανέωση του Γκράθια στην Γουότφορντ

Προπονητής της Γουότφορντ θα παραμείνει για τα επόμενα 4.5 χρόνια ο Χάβι Γκράθια, που ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.



Ήρθε η ανανέωση του Γκράθια στην Γουότφορντ

Το ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Ισπανού είναι εξαιρετικό για τις «σφήκες», με τον χρονικά πρώτο καλύτερο προπονητή της νέας σεζόν (σ.σ πήρε το σχετικό βραβείο τον Αύγουστο) να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ως ανταμοιβή.

Ο Γκράθια είχε ανακοινωθεί στην Γουότφορντ τον περασμένο Ιανουάριο, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Μάρκο Σίλβα. «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο και που θα συνεχίσω να το κάνω και για τις επόμενες σεζόν. Η ομάδα τα πάει καλά τώρα και όλοι ξέρουν πως θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι εάν είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να είμαστε απαιτητικοί και φιλόδοξοι.

Δεν ξέρουμε τι στόχο μπορούμε να ολοκληρώσουμε, αλλά πιστεύω σε αυτό το σύνολο παικτών και νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο μας κάτι για να χαίρεται. Το έχουν δείξει αυτό τόσο το στυλ παιχνιδιού μας όσο και τα αποτελέσματά μας», ανέφερε ο ίδιος μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Γιώργος Σιάφας