Πάλι προβλήματα με την κίνηση στο Μάντσεστερ, άργησαν οι αποστολές! (vid)

Στις 20:55 έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουβέντους ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπλοκαρισμένη επί 45' η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» στο δρόμο, έφτασε στις 21:09! Με τα πόδια στο γήπεδο ο Ζοσέ Μουρίνιο που φόρεσε ένα φούτερ με κουκούλα και περπάτησε ανάμεσα στους οπαδούς για να μην τον αναγνωρίσουν!  



Πάλι προβλήματα με την κίνηση στο Μάντσεστερ, άργησαν οι αποστολές! (vid)

Η Γιουνάιτεντ τιμωρήθηκε από την αργοπορία της στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βαλένθια, που είχε προκαλέσει τότε τη μετάθεση κατά 5' της έναρξης της αναμέτρησης για την κορυφαία διοργάνωση της UEFA.

Αντιμετωπίζοντας εκ νέου πρόβλημα στο δρόμο παρά το γεγονός πως αυτή τη φορά επιλέχθηκε ξενοδοχείο πολύ κοντά στο «Ολντ Τράφορντ», ο Μουρίνιο αντιλήφθηκε πως η κακή κατάσταση θα επαναλαμβανόταν, έβαλε ένα φούτερ με κουκούλα και περπάτησε μέχρι το γήπεδο, δίχως να γίνει αντιληπτός!

«Οι παίκτες μου είναι 45' μέσα στο πούλμαν και εγώ περπάτησα ανάμεσα στον κόσμο με μια κουκούλα για να μη με καταλάβουν. Προβλήματα είχε και η Γιουβέντους στο δρόμο, εγώ ενημέρωσα τον υπεύθυνο της UEFA για να μην τιμωρηθούμε πάλι...» είπε ο Μουρίνιο στο BT Sport.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης