Ζλάταν για Μουρίνιο και Media: «Δεν είμαστε όπως οι πολιτικοί για να τα έχουμε καλά με όλους»! (vid)

Πολλά από τα δικά του χαρακτηριστικά εντοπίζει στον Ζοσέ Μουρίνιο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν όραμα, βλέπουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο και γι' αυτό τα Media «επιτίθενται», όπως το κάνουν τώρα στον Πορτογάλο προπονητή. «Εμείς δεν θα αλλάξουμε για να φανούμε καλοί και να μη μας κριτικάρουν» είπε ο Σουηδός αστέρας των Γκάλαξι.  

Advertisement
Ζλάταν για Μουρίνιο και Media: «Δεν είμαστε όπως οι πολιτικοί για να τα έχουμε καλά με όλους»! (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή Soccer AM του SkySports, ο Ζλάταν εξέφρασε τη στήριξή του στον Ζοσέ Μουρίνιο για το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σε αυτή την τρίτη σεζόν του έμπειρου κόουτς στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον καλεί να μην αλλάξει καθόλου και να προτάξει τα στήθη του για τα «πιστεύω» του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όλοι ασκούν κριτική στον Μουρίνιο και θεωρώ ότι δεν είναι λόγω των αποτελεσμάτων αλλά λόγω του χαρακτήρα του. Βρίσκω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση... Έχουμε όραμα, πιστεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα, τα βλέπουμε με δικό μας τρόπο. Όταν τα πράγματα ζορίζουν μας ρίχνουν το μεγαλύτερο φταίξιμο, αλλά όταν νικάμε, τότε η ικανοποίηση είναι τεράστια. Εμείς δεν θα γίνουμε όπως οι πολιτικοί που θεωρούν ότι είναι τέλειοι και τα έχουν καλά με τα Media για να μη φαίνονται κακοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε.

Ορισμένες κριτικές φτάνουν και σε προσωπικό επίπεδο, άλλες είναι υπερβολικές, άλλες είναι για τον χαρακτήρα του Μουρίνιο, άλλες είναι από ζήλεια. Όλα αυτά όμως είναι μέρος ενός κύκλου. Πρέπει να παραμείνει ο εαυτός του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να αλλάξει για κανέναν. Όλοι οι άλλοι που θεωρούν ότι είναι τέλειοι, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης