Πεπ: «Δεν πρόκειται να κινηθούμε για Μπαπέ»

Καμία περίπτωση να αγοράσει τον Κιλιάν Μπαπέ δεν υπάρχει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να ζητάει περισσότερο σεβασμό για την ομάδα του αλλά και για εκείνη των Παριζιάνων, οι οποίες εμπλέκονται συχνά-πυκνά σε... φανταχτερά μεταγραφικά σενάρια.

Advertisement
Πεπ: «Δεν πρόκειται να κινηθούμε για Μπαπέ»

Ο Καταλανός κόουτς απάντησε έτσι στις φήμες που τον ήθελαν να επενδύει 200 εκατομμύρια λίρες τον ερχόμενο Ιανουάριο για τον χαρισματικό Γάλλο επιθετικό, αλλά και σε αυτές που έκαναν λόγο για τράμπα του Ραχίμ Στέρλινγκ μαζί φυσικά με ένα υπέρογκο ποσό.

Πιο αναλυτικά:

«Δεν πρόκειται να συμβεί. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνω από που προέρχονται αυτές οι φήμες. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να δώσει τα λεφτά που αξίζει ο Μπαπέ. Θεωρώ πως η Παρί δεν πρόκειται να τον πουλήσει σε κανέναν για τα επόμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να συμβεί, δεν φεύγει από εκεί ο Μπαπέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανταλλάξουμε τον Ραχίμ ή κάποιον άλλο κορυφαίο παίκτη από αυτούς που διαθέτουμε.

Δεν καταλαβαίνω από που προέρχονται αυτές οι φήμες. Δεν το καταλαβαίνω. Ο κόσμος θα πρέπει να σέβεται περισσότερο την Παρί και να σέβεται περισσότερο την Σίτι, γιατί στους ποδοσφαιριστές τους αξίζει περισσότερος σεβασμός. Φυσικά και είμαι το δεύτερο άτομο που ξέρει ακριβώς ποιοι παίκτες αποτελούν στόχο, ποιους θέλω να πουλήσω ή κάτι σχετικό. Αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Γιώργος Σιάφας