Έκανε άνω – κάτω τ' αποδυτήρια της Ιρλανδίας ο Κιν!

Βαρύτατες εκφράσεις σε ποδοσφαιριστές και συμπεριφορά που... επιβεβαιώνει τη φήμη του αλλά δεν αρμόζει σε άνθρωπο που βρίσκεται στο χώρο του ποδοσφαίρου! Ο Ρόι Κιν έκανε... μπάχαλο τ' αποδυτήρια της Ιρλανδίας έχοντας έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τους Άρτερ και Γουόλτερς!  

Advertisement
Έκανε άνω – κάτω τ' αποδυτήρια της Ιρλανδίας ο Κιν!

Οι φήμες περί... αναταράξεων στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας είχαν απόλυτη βάση, όπως και η ερώτηση που έγινε στον Ράιαν Γκιγκς μετά το ματς με την Ουαλία, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ρόι Κιν επιτέθηκε φραστικά δίχως λόγο στον Χάρι Άρτερ όταν τον είδε να κάνει αποθεραπεία για τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, μέσα στο καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, όπως: «Είσαι π%@%@%^ και δεν θέλεις να παίξεις! Έτσι δειλός είσαι όλη σου τη ζωή!».

Ο Άρτερ, προς τιμήν του, είχε απαντήσει απλά: «Δεν συζητώ μαζί σου, δεν είναι τρόπος αυτός που μιλάς. Δεν είσαι εσύ ο προπονητής και δεν κάνω κουβέντα μαζί σου», ενώ μάλιστα, είχε ζητήσει να μη συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ο'Νιλ όσο ο Κιν βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο άλλοτε χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάσει των συνομιλιών που έχουν βγει στη δημοσιότητα, έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση και με τον Τζον Γουόλτερς.

Κώστας Ζάλιαρης