Τρίπιερ: «Καμία ανησυχία, συνεχίζουμε…»

Τους τόνους μετά την εντός έδρας ήττα της Αγγλίας από την Ισπανία προσπάθησε να ρίξει ο Κίραν Τρίπιερ, που επισήμανε πως η εθνική του ομάδα βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται δίνοντας ανάλογα παιχνίδια με αντιπάλους υψηλού επιπέδου…



Τρίπιερ: «Καμία ανησυχία, συνεχίζουμε…»

Μπορεί η Αγγλία να μην ξεκίνησε όπως ακριβώς θα επιθυμούσε τις υποχρεώσεις της στη νέα διοργάνωση της UEFA, ωστόσο η ήττα από μια ομάδα σαν την Ισπανία δεν συνιστά απαραίτητα και… καταστροφικό γεγονός, σύμφωνα με τον Κίραν Τρίπιερ, αλλά δείχνει πως ακόμα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για τα «τρία λιοντάρια».

«Δεν υπάρχει ανησυχία. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα μας και θέλουμε να δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε τέτοιες ομάδες, κόντρα στους καλύτερους. Ξέραμε από πριν πως θα είναι ένα δύσκολο ματς», σχολίασε αρχικά ο αμυντικός της Τότεναμ αναφορικά με το χθεσινοβραδινό ματς, για να συμπληρώσει λέγοντας:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά και πετύχαμε νωρίς γκολ, το ότι μας ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως όμως ήταν απογοητευτικό. Πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ήμασταν άτυχοι που το παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο».

Χρήστος Γραβιάς