Η... άβολη χειρονομία του Ράμος στον Σαλάχ (vid)

Για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάιο στο Κίεβο και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Σέρχιο Ράμος και Μοχάμεντ Σαλάχ συναντήθηκαν στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Ισπανός αμυντικός... προσπάθησε ίσως να συμφιλιωθούν, δίχως όμως να βρει ανταπόκριση.  



Η... άβολη χειρονομία του Ράμος στον Σαλάχ (vid)

Ο Ράμος, δέχθηκε «επίθεση» από οπαδούς και Τύπο για τον τρόπο με τον οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του Σαλάχ στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από μερικούς μήνες, όταν η Ρεάλ έφτασε σε ακόμα μια κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου με το τελικό 3-1.

Έκτοτε, οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί, ο Κλοπ είχε ισχυριστεί μετά από καιρό ότι θεωρεί πως ο Ισπανός αμυντικός επιτηδευμένα έβγαλε νοκ-άουτ από εκείνο το ματς τον Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ και οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές εκείνης της νύχτας, κάθισαν ο ένας μπροστά από τον άλλον στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης για τη νέα σεζόν.

Μόλις ο Ράμος παρέλαβε το βραβείο του για τον καλύτερο αμυντικό, κατευθυνόμενος προς τη θέση του, ακούμπησε μάλλον φιλικά τον Σαλάχ, όμως εκείνος δεν αντέδρασε...

Δείτε το βίντεο με την άβολη στιγμή:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Remember me?” 👋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης