Κριτική παικτών από Φέργκιουσον!

Αρκετές μέρες είχαν στη διάθεσή τους για τα πρώτα δείγματα γραφής τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έβγαλε τα συμπεράσματά του. Ο Σκωτσέζος τεχνικός έκανε την κριτική του για τους Φιλ Τζόουνς, Νταβίντ Ντε Χέα και Άσλεϊ Γιανγκ.



Κριτική παικτών από Φέργκιουσον!

Περίπτωση Φιλ Τζόουνς

«Πρωτοπροσέξαμε τον Τζόουνς πριν μερικά χρόνια όταν με την ομάδα Νέων της Μπλάκμπερν νίκησε τους δικούς μας Νέους και ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι δύσκολα θα αγωνιστεί την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, όμως με τις ικανότητές του και την αποφασιστικότητά του μπορεί εύκολα να βρει και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα πάρει».

Περίπτωση Άσλεϊ Γιανγκ

«Ο Άσλεϊ μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις. Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον επιθετικό, οπότε υπάρχουν επιλογές. Αρχικά όμως θα τον ξεκινήσουμε στο αριστερό άκρο».

Περίπτωση Νταβίντ Ντε Χέα

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη η μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον θεωρούσαν ως έναν από τους αστέρες τους. Τα καταφέραμε όμως να τον αποκτήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ο Έντβιν είχε μία εκπληκτική καριέρα εδώ όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ελπίζουμε ότι το μέλλον θα ανήκει στον Νταβίντ Ντε Χέα».