Λίβερπουλ και Σακίρι… on fire απέναντι στην Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Με… πειραματική εντεκάδα καθώς και πολλές αλλαγές, η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπαιξε χωρίς αρκετούς παίκτες του βασικού της πυρήνα.



Λίβερπουλ και Σακίρι… on fire απέναντι στην Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν παίκτες που δεν συγκαταλέγονται στην πρώτη «γραμμή» τους, είχαν οι δυο ομάδες στη φιλική αναμέτρηση του «Αnn Arbor» με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 4-1.

Το σκορ για τη Λίβερπουλ «άνοιξε» ο Μανέ, για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Περέιρα. Έκτοτε, η ομάδα του Κλοπ κυριάρχησε, Στάριτζ και Ότζο διεύρυναν τον δείκτη του σκορ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα πέτυχε με ωραίο γυριστό σουτ ο Σακίρι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Για τη Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκαν μόνο οι… φευγάτοι Οριγκί και Μάρκοβιτς, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο – ελλείψει παικτών που έπαιξαν στο Μουντιάλ – έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους Τουανζέμπε, Γκόμες, Γκραντ, Μίτσελ και Τσονγκ.

Πλέον οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στην Ευρώπη, για να αντιμετωπίσουν στην Ιρλανδία τη Νάπολι (4/8), με την ομάδα του Μάντσεστερ ωστόσο να παραμένει επί αμερικανικού εδάφους για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1/8).

Xρήστος Γραβιάς