Στέλνει στην Λέστερ τον Γουόρντ η Λίβερπουλ

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Άλισον Μπέκερ από την πλευρά της Λίβερπουλ δημιουργεί υπεραριθμία στην θέση του γκολκίπερ, και έτσι οι «κόκκινοι» φαίνεται πως αποφάσισαν να επιτρέψουν στον Ντάνι Γουόρντ να πάρει αλλού ευκαιρίες συμφωνώντας με την Λέστερ για την μεταγραφή του.



Στέλνει στην Λέστερ τον Γουόρντ η Λίβερπουλ

Η πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα αφήσει κάποιους άλλους στην σκιά του, με τον Λόρις Κάριους για παράδειγμα να ετοιμάζεται να χάσει την πρωτιά στις προτιμήσεις του Γιούργκεν Κλοπ και τον Σιμόν Μινιολέ κατ' επέκταση να πάει ακόμη πιο πίσω.

Κατά τι περισσότερο το αυτό ισχύει και για τον Γουόρντ, ο οποίος θα έπρεπε να περιμένει παιχνίδια μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού για να πάρει ευκαιρίες, με τον παίκτη και τον σύλλογο να μην έχουν κανένα πρόβλημα να βάλουν κοινό τέλος στην συνεργασία τους. Σε αυτό το σημείο μπήκε στο παιχνίδι η Λέστερ, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του έναν πολύ καλό κίπερ για να προσφέρει ανταγωνισμό στον Κάσπερ Σμάιχελ.

Έτσι λοιπόν, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ώρες (σ.σ το αργότερο σε 2 μέρες) για να τα βρουν και να συμφωνήσουν στο μεταξύ τους συμβόλαιο, με τον Δανό πορτέρο από την πλευρά του να ξέρει πως δεν θα χάσει την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Γιώργος Σιάφας