Εποχή Σάρι στην Τσέλσι

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι και επίσημα από το πρωί του Σαββάτου (14/7) ο νέος προπονητής της Τσέλσι!  



Εποχή Σάρι στην Τσέλσι

O πρώην τεχνικός της Νάπολι αποδέχτηκε την πρόταση των «μπλε» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και μία μέρα μετά την άφιξή του στο Λονδίνο έβαλε την υπογραφή του, ολοκληρώνοντας την πρόσληψή του.

Από Ιταλό σε… Ιταλό, λοιπόν, η Τσέλσι η οποία αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες τον Αντόνιο Κόντε και έδωσε το τιμόνι στον συμπατριώτη του, ο οποίος θα έχει και ως βοηθό τον θρύλο της ομάδας Τζιανφράνκο Τζόλα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι και στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μια τρομερή στιγμή για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να συναντηθώ με τους παίκτες τη Δευτέρα για το ταξίδι στην Αυστραλία. Εκεί θα μάθω την ομάδα και θα ξεκινήσω τη δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάρι και συνέχισε:

«Ελπίζω να προσφέρουμε θεαματικό ποδόσφαιρο στους οπαδούς μας και να διεκδικήσουμε τρόπαια, κάτι που αξίζει αυτή η ομάδα».

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Σάρι από τη Νάπολι είναι πολύ πιθανό να έρθει και ο Ζορζίνιο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη βρετανική πρωτεύουσα και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.