«Σείστηκε» το Έλαντ Ρόουντ στον εθνικό ύμνο! (vid)

Έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Λιντς, οι 36.104 οπαδοί που βρέθηκαν στο «Έλαντ Ρόουντ» προκάλεσαν... ανατριχίλα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου!  



«Σείστηκε» το Έλαντ Ρόουντ στον εθνικό ύμνο! (vid)

Τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν 2-0 της Κόστα Ρίκα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι στη Ρωσία και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω.

Αυτή η αναμέτρηση, αποτέλεσε την ευκαιρία των φίλων του αντιπροσω πευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας να «ξεπροβοδίσει» τον Σάουθγκεϊτ και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εθνική ομάδα αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από 15 χρόνια! 

Τη στιγμή της ανάκρουσης του ύμνου, το Έλαντ Ρόουντ πραγματικά «σείστηκε» και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν σπάνια, όσον αφορά στα ματς της εθνικής ομάδας.

Είναι λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για ένα γήπεδο κατά πολύ μικρότερο από το «Γουέμπλεϊ», αλλά η επιλογή της FA να γίνει το φιλικό σε άλλο γήπεδο, μόνο κερδισμένη έβγαλε την Αγγλία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης