Αγγλία-Κόστα Ρίκα 1-0 (Ημίχρονο)

Τον απόλυτο έλεγχο της φιλικής αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Εθνική Αγγλίας στο «Έλαν Ρόουντ». Ο Μάρκους Ράσφορντ το μοναδικό έως στιγμής τέρμα του ματς (1-0).



Αγγλία-Κόστα Ρίκα 1-0 (Ημίχρονο)

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο αν και κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη αξιόλογη φάση στο 8ο μόλις λεπτό, με την κεφαλιά του Τζόουνς να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Νάβας.

Στο 13’ πάντως ο Ράσφορντ πέτυχε γκολ που αν σημειωνόταν στη Ρωσία θα έβαζε… υποψηφιότητες. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και χωρίς να το πολυσκεφτεί σούταρε ανοίγοντας με θεαματικό τρόπο το σκορ!

Στο 20’ ο Νάβας πρόλαβε με έξοδο το πλασέ του Βάρντι ενώ επτά λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά των Κοσταρικανών να σημειώσουν την πρώτη του στιγμή στο παιχνίδι. Το σουτ του Βενέγκας βρήκε ωστόσο τον Μπάτλαντ σε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις

Αγγλία: Μπάτλαντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τζόουνς, Ρόουζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Χέντερσον, Ντελφ, Λόφτους-Τσικ, Ράσφορντ, Βάρντι

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Γουόστον Μάνλεϊ, Γκοζάλες, Κάλβο, Γκαμπόα, Οβιέντο, Πέρεζ, Μπόργκες, Βενέγκας, Κάμπελ, Ουρένα

Ιωάννης Τζιουμακλής