Αζάρ: «Στο Μουντιάλ θα είμαι με την Αίγυπτο»

Την Αίγυπτο θα υποστηρίζει στο Μουντιάλ ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος μίλησε για τον καλό του φίλο Μοχάμεντ Σαλάχ και την ελπίδα του να τον δει να κάνει μια πολύ καλή πορεία με την εθνική του ομάδα.



Αζάρ: «Στο Μουντιάλ θα είμαι με την Αίγυπτο»

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι μίλησε για τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με αυτόν της Λίβερπουλ και αποκάλυψε πως ήταν ανάμεσα σε εκείνους που του συμπαραστάθηκαν μετά το τέλος του τελικού του Champions League, στον οποίο ο Σαλάχ είχε τραυματιστεί από το 20λεπτο.

Σε μερικές νέες εξαιρετικές δηλώσεις του, ένα από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια της Πρέμιερ Λιγκ αλλά παράλληλα και ένας από τους πιο ωραίους τύπους στην λίγκα, ανέφερε:

«Η Αίγυπτος έχει καλούς παίκτες. Καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα και σκοράραμε νωρίς, πράγμα που έκανε την κατάσταση πιο εύκολη για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που την κερδίσαμε με σκορ 3-0. Εύχομαι στον Σαλάχ τα καλύτερα και ελπίζω να επιστρέψει. Θα υποστηρίζω την Αίγυπτο για χάρη του.

Είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα χωρίς αυτόν στην σύνθεσή της, αλλά ακόμη κι έτσι έκανε μια καλή εμφάνιση και ήταν συμπαγής στις γραμμές της. Μίλησα με τον Σαλάχ μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, του έστειλα ένα μήνυμα. Όπως είπα, είναι φίλος μου και θέλω να τον δω στο Μουντιάλ».

Γιώργος Σιάφας