Μίλησε ανοικτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη ο Ρόουζ!

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος μίλησε για την πιο δύσκολη μάχη που έχει δώσει έως τώρα, αυτή εναντίον της κατάθλιψης!



Μίλησε ανοικτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη ο Ρόουζ!

Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ο αριστερός μπακ της Τότεναμ και των «τριών λιονταριών» αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τους τελευταίες μήνες και τα οποία εμφανίστηκαν στη ζωή την περίοδο του σοβαρού τραυματισμού του λόγω μιας οικογειακής τραγωδίας.

«Δεν είναι μυστικό πως είχα μια δύσκολη χρονιά στην Τότεναμ λόγω τραυματισμού, κάτι το οποίο με οδήγησε στο να αρχίσω να βλέπω έναν ψυχολόγο. Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και αυτό δεν το ήξερε κανείς εκτός από τον μάνατζέρ μου. Για κάποιους μήνες ακολούθησα θεραπευτική αγωγή. Πλέον έχω σταματήσει να παίρνω χάπια και είμαι καλά!

Κάτι που δεν γνώριζε επίσης κανείς είναι πως ο θείος μου έβαλε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου από το σοβαρό τραυματισμό μου και αυτό με οδήγησε στην κατάθλιψη. Ήταν πολύ δύσκολο και απευθύνθηκα σε γιατρό και ψυχολόγο ώστε να με βοηθήσουν να διαχειριστώ την κατάσταση.

Επίσης τον περασμένο Αύγουστο η μητέρα μου έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο σπίτι μας στο Ντονκάστερ, ενώ κάποιος σχεδόν πυροβόλησε τον αδερφό μου στο πρόσωπο. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα.

Κανείς δεν ήξερε για όλα αυτά. Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει ούτε στην μητέρα μου, ούτε στον πατέρα μου γιΆ αυτό και σίγουρα θα είναι εκνευρισμένοι που το μαθαίνουν τώρα. Όμως προτίμησα να το κρατήσω για τον εαυτό μου... H κλήση μου στην Αγγλία είναι η λύτρωσή μου και δεν υπάρχει τρόπος ώστε να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και το ιατρικό επιτελείο...» ήταν τα λόγια του Ρόουζ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της καριέρας του.

Ο 27χρονος άσος είχε τεθεί εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον περασμένο Οκτώβριο και παρά τις περιορισμένες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Τότεναμ φέτος, κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για την τελική φάση του Μουντιάλ.