Έκανε την αρχή με Φαμπίνιο η Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν άργησε καθόλου με την έναρξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου και πρόσθεσε στο ρόστερ της Λίβερπουλ για τη μεσαία γραμμή, τον Φαμπίνιο! Υπέγραψε ο Βραζιλιάνος χαφ, που θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα από την 1η Ιουλίου...



Έκανε την αρχή με Φαμπίνιο η Λίβερπουλ!

Πέρυσι μπορεί να μην ευδοκίμησαν οι προσπάθειες των «κόκκινων» για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή των Μονεγάσκων, ωστόσο, το θέμα τελείωσε άμεσα λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη της διορίας των μεταγραφών για το φετινό καλοκαίρι. 

Μόλις λίγες ώρες αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας οι επαφές της Λίβερπουλ για τον Φαμπίνιο, ο ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με το κόστος του deal να φτάνει στα 40 εκατ.λίρες.

Το συμφωνητικό θα τεθεί σε ισχύ και επίσημα από την 1η Ιουλίου, με τον 24χρονο άσο ν' αποχωρεί από το Πριγκηπάτο έπειτα από συνολικά πέντε χρόνια παρουσίας (από το 2013 έως το 2015 δανεικός από τη Ρίο Άβε κι έπειτα με κανονική μεταγραφή) και ν' αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Εμρέ Τσαν στο χώρο του κέντρου για τους «κόκκινους»...

Φέτος, είχε 33 συμμετοχές με εφτά τέρματα και 4 ασίστ στη Ligue1, ενώ είχε και πέντε παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης